Q&A

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Carré is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer: metrohalte Weesperplein ligt tussen station Amsterdam Centraal en Amsterdam Amstel. Deze metrohalte heeft een lift en van daar is het vijf minuten in gewoon looptempo naar Carré. Je kunt bij die metrohalte ook het gratis So Strong pendelbusje nemen dat je naar de hoofdingang van Carré brengt.

Op https://www.facebook.com/sostrong.nl/ staan praktische filmpjes over waar het pendelbusje precies stopt en over hoe je naar Carré kunt lopen.

Bereikbaarheid met de auto

Zondagochtend is het ook in Amsterdam rustig op de weg en de parkeergarage van Carré ligt aan een invalsweg van Amsterdam; je hoeft dus niet over grachten of trambanen te rijden. Je kunt bij aanmelding voor € 10 de hele dag een plek reserveren in parkeergarage Q Park Centrum Oost Amstelcampus (Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam). Dat is zeven minuten in gewoon looptempo naar Carré. Je kunt ook met je auto naar de hoofdingang van Carré rijden (Amstel 115, 1018 EM Amsterdam), voor de deur uitstappen en dan parkeert een portier van Carré je auto in die parkeergarage. Voor deze VIP valet parking service betaal je € 25 inclusief de parkeerkosten. Je kunt gebruik maken van de parkeergarage of van de VIP valet parking als je dit vooraf reserveert:

Op https://www.facebook.com/sostrong.nl/ staan praktische filmpjes over waar de parkeergarage is en hoe je van de parkeergarage loopt naar Carré of als je het ver lopen vindt: waar je halverwege het gratis So Strong pendelbusje kunt nemen.

Engelse tolk

Mensen die geen Nederlands verstaan maar wel Engels, kunnen gebruik maken van een speciale koptelefoon en zo luisteren naar de Engelse vertaling van onze vrijwilliger. Als je hier gebruik van wilt maken, neem dan even contact op met Juliette van Volle Maan: info@sostrong.nl of 020 524 60 90.

Vriend van So Strong 2017

Voor € 100 word je vriend van So Strong 2017 en maak je de bijeenkomst mede mogelijk. Dan verwelkomen we je van harte in de Koninklijke of Eerste Loge. Daar zijn ook de plaatsen voor de buitenlandse sprekers en singer/songwriter Jesse Ruben als men niet on stage is.

Sponsoren

Something Inside So Strong is mogelijk gemaakt door flinke korting van Koninklijk Theater Carré en het Lloyd Hotel, waar onze buitenlandse gasten logeren en door een sponsorbijdrage van Hofstad Service Apotheek en TS Products.

Meet & Greet

Na afloop van het programma kun je nog een drankje nemen en is er een meet & greet met de buitenlandse eregasten: dr. Richard Horowitz, dr. Charles Ray Jones, dr. Carsten Nicolaus, dr. Elena Frid en Jesse Ruben met zijn vriendin Jen.

Boeken

In de pauzes zijn boeken te koop, veelal met korting, en die kun je door de auteur laten signeren. Als je het boek al thuis hebt, kun je dat meenemen om het te laten signeren:

Nederlandstalige boeken (contant betalen)
· Teken aan de Wand van Huib Kraaijeveld
· Lyme te Lijf van Inge van Ulden
· Chronisch gelukkig van Erica Vrijmoet  

Engelstalige boeken (alleen pinnen)
· How Can I Get Better van Richard Horowitz
· Bite Me van Ally Hilfiger (schrijver is niet aanwezig)
· Cure Unknown van Pamela Weintraub (schrijver is niet aanwezig)

‘Hardnekkige Lyme’ in plaats van ‘chronische Lyme’

Vaak wordt de term ‘chronische Lyme’ gebruikt, maar op deze site spreken we over hardnekkige Lyme. Veel mensen denken bij het woord ‘chronisch’ al snel aan levenslang. Dokter Jones zegt: ‘In mijn praktijk is het woord chronisch meestal niet van toepassing. Als patiënten de juiste diagnose en behandeling krijgen, worden ze meestal beter’. Lyme-expert Joe Burrascano heeft het daarom liever over ‘persistent Lyme’, in het Nederlands ‘hardnekkige Lyme’.

Vragen?

Als je vragen hebt over de bijeenkomst, kun je contact opnemen met Juliette Kuling van Volle Maan: info@sostrong.nl of 020 524 60 90.

Toegangskaarten

Voor de beste keuze: bestel nu je toegangskaarten!